Konferenser och seminarier

Sveriges Marknadsundersökningsföretag (SMIF) kommer tillsammans med Wednesday Relations arrangera Market Research Summit, en ny branschdag som kommer behandla trender, nyheter och inspiration inom marknadsundersökningar och kundinsikt.

Den nya konferensen går av stapeln den 2a april 2014 på Clarion Hotell Skanstull i Stockholm. Målgruppen för konferensen är personer i alla befattningar som arbetar med någon form av marknadsundersökning och kundinsikt.

Vi tar tillsammans ett helt nytt grepp kring en konferens om marknadsundersökningar. Syftet med Market Research Summit är att skapa en mötesplats för att dela erfarenheter och lära av experter och framgångsrika företag. Att samla och analysera kunddata är en förutsättning för att kunna vara relevant i sin marknads- och kundkommunikation säger Mats Gustafsson, VD och grundare av Wednesday Relations.

Anna Broback, generalsekreterare SMIF, ser fram emot att utveckla konferensen: ”Målet med konferensen är att inspirera och sprida kunskap inom branschen men också till andra aktörer som är behov av undersökningar och kundinsikt. Market Research Summit erbjuder den perfekta plattformen för att uppnå detta”.

SMIF har valt Wednesday Relations som samarbetspartners för att de har haft stor framgång med att arrangera denna typ av konferenser. Samarbetet är strategiskt viktigt för oss säger Anna Broback, det ger oss möjlighet att lyfta fram branschen och den kompetens som finns. Market Research Summit är en möjlighet till inspiration och kunskapsinhämtning och vårt samarbete med Wednesday Relation är ett steg i rätt riktning.

Det finns inte någon så stor plattform som låter marknadsundersökare träffa och mingla med branschkollegor samt lyssna på de senaste nyheterna och trenderna inom marknadsundersökningar. Anna Broback menar vidare att deltagarna får samtidigt en kvalitativ mötesplats för att bygga relationer och etablera viktiga affärskontakter.

 

För mer information välkommen att kontakta:

Mats Gustafsson, Wednesday Relations
mats.gustafsson@wednesdayrelations.org
0705-31 88 32

Anna Broback, SMIF

anna.broback@smif.se
0707-176025

…………………………………………..

Statistiska metoder i undersökningar
Undersökningsföretagen har ofta hög kompetens kring statistiska metoder. Hur kommer detta bäst till nytta för användarna?
23 januari kl 13
16

Två föreläsningar kring användande av statistiska metoder i undersökningar. Föreläsarna har olika bakgrund, en statistiker som tar sin utgångspunkt som leverantör och en kompetent köpare som utgår från affärsnyttan.

Föredraget vänder sig både till marknadsundersökare, analytiker, marknadschefer, produktchefer eller andra som är intresserade av undersökningar, affärer och metoder.

Anmälan: Senast 20 januari 2012 via SÖK:s hemsida www.s-o-k.org  under fliken program.

Antal platser: 30

Pris: Medlem i SÖK och SMIF 1000 kr exkl moms (1200 kr inkl moms) ej medlem i SÖK eller SMIF  1500 kr (1 800 kr inkl moms). Eftermiddagsfika ingår självklart!

Betalning till plusgiro 2257-4 (OBS ! Avgiften inkl moms). Eventuell medlemsavgift i SÖK à 850 kr, se hemsidan! SMIF medlemsavgift gäller!

Plats: City Conference (Norra Latin), Drottninggatan 71 B, STOCKHOLM


Employer Branding Att mäta attraktivitet och varumärke som arbetsgivare
Torsdag den 7:e februari kl 10.00 – 12.00 på Dalarnas Hus

Employer Branding, konsten att vårda sitt varumärke har blivit allt viktigare i takt med att konkurrensen om de bästa talangerna ökar. Marie Blomqvist på CMA Research är redaktör till boken ”Employer Branding – Allt du behöver veta för att bli en attraktiv arbetsgivare” (Liber Förlag).

Anmälan: Senast 30:e jan på www.s-o-k.org

Antal platser: 30

Pris: Medlemmar i SÖK och SMIF 800 kr exkl moms (1.000 kr inkl moms), ej medlemmar 1.200 kr exkl moms (1.500 kr inkl moms).

Betalning till plusgiro 2257-4 (OBS ! Avgiften inkl moms), inkl eventuell medlemsavgift i SÖK à 850kr, se hemsidan! SMIF medlemsavgift gäller!

Plats: Dalarnas Hus, Vasagatan 46, Stockholm

Frågor: aaa.analys@telia.com eller 08-643 0104

 
MU-DAGEN

Marknadsundersökningens Dag arrangeras den 14 mars 2013 på Rival vid Mariatorget! Middagen på kvällen hålls på Atrium i Nationalmuseum. 

Var med och bidra till en fantastisk branschdag.

 Välkomna!

 www.smrn.se.

 

IHM Business School 
STARTAR I JANUARI 2013!

SMIF samarbetar med IHM och vi erbjuder en kurs i marknadsanalys som ger dig ett helhetsperspektiv på marknadsundersökningar eller Market Research. IHM Marknadsanalys ser till undersökningsprocessens alla delar, och behandlar allt från etiska aspekter, affärsmässig nytta, professionalism och objektivitet till konkret metodik, analys och förhållande till undersökningsresultat.

Se ytterligare information på www.ihm.se/marknadsanalys