Kalender

nov
28
tor
MarC Awards 2019 @ Grodans Guldbankettsal
nov 28 kl. 17:00

Det är återigen dags för undersökningsbranschens Oscarsgala!

På MarC Awards samlas hela undersökningsbranschen, så det är det perfekta tillfället att knyta nya kontakter, dela branschinsikter och hitta samarbeten. Dessutom får du ta del av spännande nyheter och får med dig värdefulla tips som driver dig och din organisation framåt. En av årets föreläsare kommer att vara Stefan Wendin från Neo4J, och fler föreläsare är på gång.

Läs mer, nominera och anmäl dig på https://marcawards.se/

Varmt välkomna önskar

SMIF, Swedish Insighters, ESOMAR, Surveyföreningen och Svenska statistikfrämjandet

dec
5
tor
JulBar Stockholm 5/12 @ Scandic Continental (skybaren)
dec 5 kl. 17:30 – 22:30

Nu är det dags för ResearchBar i jultappning! Ta med dig kollegorna och runda av året med undersökningsbranschens bästa AW!

ResearchBar är eventet för alla som jobbar inom undersökningsbranschen där man kan träffas och mingla, dela erfarenheter och knyta nya affärskontakter.

Denna gång kör vi ”Ugly Christmas”-tema, så på med din fula jultröja eller mest skrikiga julslips och ta med dina kollegor till Scandic Continental för att runda av året. Under kvällen utlovas fina priser för bäst utklädnad, julmingel och trevligt sällskap. Har du begränsad fantasi får du givetvis komma som du vill!

Vi startar med en föreläsning om ”årets byrå-studien” som Pia Grahn, VD på Regi berättar om. Föreläsningen sker på Kantars kontor på Vasagatan 11 och startar kl. 16:30. Anmäl dig på Swedish Insighters hemsida

Stort tack till denna gång sponsor Dynata, som står för de 100 första dryckerna i baren.

Eventet är öppet för alla som är intresserade av undersökningsbranschen.