Sommaravslutning och uppmärksammande av Lars Lybergs AAPOR-utmärkelse!

Lars E Lyberg mottog i maj som förste icke-amerikan AAPORs utmärkelse ”Exceptionally Distinguished Acheivement”.

Det är väldigt roligt för Sverige och oss som bransch att Lars uppmärksammas.

Vi vill därför bjuda in dig (och dina kollegor) på sommaravslutning där vi firar detta och skålar in sommaren! Inizio bjuder på kanapéer samt bubbel.
Detta är ett samarrangemang mellan SMIF, SÖK, Svenska statistikfrämjandet, Surveyföreningen, SCB, ESOMAR och SMUF, så passa även på att träffa affärsbekanta och knyt nya kontakter. Anmäl dig i formuläret nedanför!

Plats: Berns Ljusgården (Näckströmsgatan 8)
Tid: Torsdag 28/6 kl.15-16 (program) 16-18 (eftermingel)

Om Lars Lyberg
Lars är fil doktor i statistik och har många år bakom sig på SCB, Stockholm Universitet och är i dag verksam på Inizio. Hans specialområde är undersökningskvalitet. Under 25 år var han chefredaktör för den vetenskapliga tidskriften Journal of Official Statistics. Han har författat och varit redaktör för flera böcker på undersökningsområdet. Lars var Sveriges representant vid utvecklingen av ISO-standarden 20252 om Market, opinion and social research och han är nu rådgivare åt bokförlaget Wiley och European Social Survey. Han har undervisat i metodfrågor på undersökningsområdet i fler än tio länder.

Tidigare pristagare inkluderar George Gallup, Daniel Yankelovich, Kathleen Frankovic, Scott Keeter, Warren J. Mitofsky, Walter Lippman och Jon A. Kroscnick.

Se den film som även visades på AAPOR-galan här

Anmälan till sommaravslutning

  • Genom att fylla i detta fält samtycker du till att SMIF hanterar dessa uppgifter för att administrera eventet.